TRANSFORMA RECIPIENTELE DE ACASA, BORCANELE SI CONSERVELE IN CASEROLE VIDATE!
Vi s-a intamplat sa gasiti in frigider borcanele cu mancarea copiilor, cu muraturi, cu suc de rosii sau zacusca mucegaite? Ati deschis o conserva si nu ati gasit un capac cu care sa o acoperiti?
Atunci capacele prin care realizati vacuum sunt ideale. Daca le veti pastra in vid, alimentele vor ramane proaspete mai mult timp chiar in recipientul lor.Le veti pastra pana la 15 zile, mult mai mult decat in conditiile in care le puneti in recipiente obisnuite.
Alimentele nu se vor mai altera, nu vor oxida si nici mucegaiul nu isi va mai face loc. Vor fi mai nutritive iar vitaminele si mineralele vor fi conservate. De asemenea alimentele isi vor pastra forma, consistenta si aroma.
Se foloseste cu rezultate bune si la marinarea alimentelor.
Conform unui studiu al Comunitatii Europene s-a constatat ca veti economisi cca. 325 euro nearuncand mancarea la cosul de gunoi.
Astfel puteti desface orice conserva, borcan, punga si sa pastrati alimentele in ambalajul original sau sa le transferati in pahare, recipiente din sticla, plastic, etc.
Datorita faptului ca banda din silicon care se fixeaza pe recipient este mai lata poate fi pus pe vase care au mai multe diametre, intre 4 si 7,5 cm. De exemplu: conserve, pahare, borcane, etc.
Vacuumul se realizeaza cu ajutorul pompei manuale Vacuum cod. 602279 sau electrica cod. 624372 (neinlcuse), Pompa se potriveste cu toate produsele pentru vidat VACUUM PRO.Precizari:
Marginea vaselor si recipientelor pe care puneti capacul trebuie sa fie perfect dreapta, fara crestaturi, curburi, sisteme de prindere, decoratiuni sau orice alte daune.
Se pune capacul peste marginea recipientului si se scoate aerul cu ajutorul pompei Vacuum (neinlcusa) exercitanad cateva miscari. Capacul va fi inchis ermetic si aerul va fi scos realizandu-se vidul.
Capacul se spala manual sau in masina de spalat, mai ales inainte de prima utulizare. Banda de silicon se poate scoate pentru curatare. Nu folositi produse abrasive sau foarte puternice.
Pastrarea sub vid a alimentelor previne actiunea oxigenul de deteriorare a acestora si astfel veti arunca mai putina mancare. Dupa vidare recipientele se pastreaza in frigider. Este cea mai simpla metoda.
Se poate folosi la recipiente din sticla, metal, plastic, ceramica, etc. Este realizat din materiale de foarte buna calitate, rezistente: capacul este din ABS, fara BPA iar valva si banda de sigilare din silicon. Acest lucru asigura realizarea rapida a vidului in interiorul recipientului si folosinta indelungata a capacului.
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.