Un gratar ramane mereu un preparat delicios. Daca nu aveti gradina sau terasa, sau daca acum trebuie sa stati in casa,acest grill va permite sa preparati acasa, chiar pe plita, mici, friptura, legume sanatoase.
Iata de ce este special:
- Este acoperit cu straturi de marmura
- Gratarul este dublu astfel incat puteti gati pe ambele parti friptura sau legumele doar intorcand gratarul
- Ambele parti ale gratarului au o baza groasa din otel inoxidabil care permite sa gatiti pe orice tip de plita: gaz, vitroceramica, inductie, electrica
- Are o garnitura din silicon care impreuna cu manerul dotat cu magnet permite o inchidere foarte buna a ambelor parti ale gratarului
- Primiti bonus si o a doua garnitura din silicon
- Culoare negru si gri
- Dimensiuni: 32 cm cca.
Interesant! Dupa ce oamenii au descoperit focul, instinctiv, nu gateau punand alimetele direct in foc,ci pe pietre incinse puse pe foc. De ce ? Pentru ca flacara directa in contact direct cu proteinele si grasimile animale sunt nocive pentru organism iar alimentele isi pierd proprietatile. Gatindu-le pe piatra gustul era la fel dar procesul era bland, constant, iar piatra nu elimina prin incalzire compusi daunatori.
AVANTAJE:
Gatiti ca pe vremuri :
La bunica pe vechea soba cu lemne, mancarea se gatea la foc mic, constant, intrucat focul incalzea intreaga oala pusa pe foc. Se poate si azi, intr-un stil modern, astfel incat toata savoarea ingredientelor se amesteca, dand gustul ca in copilarie. Acest lucru este posibil intrucat piatra retine mai mult timp caldura si cu cat straturile de piatra sunt mai multe cu atat efectul este mai persistent.
Este potrivita pentru plite si cuptoare electrice, cu gaz, cu inductie, ceramice, etc.
- Turbo inductie : Datorita bazei groase din otel inoxidabil si a acoperirii cu marmura, are loc distribuirea uniforma si eficienta a caldurii pe toata suprafata sa. Confera mai multa eficienta incalzirii vaselor si a pastrarii caldurii si astfel determina o reducere cu 35% a consumului energiei termice.
- Rezistenta in timp: nu veti mai schimba oalele, cratitele si tigaile datorita deformarii si arderii lor. Rezistenta vaselor si cresterea absorbtiei caldurii este detrminata de carcasa din aluminiu forjat.
- Se curata extrem de usor
- Nu mai gatiti cu ulei, nu mai scoate fum
- Este anti- aderent, iar alimentele isi pastreaza calitatile nutritive si nu se mai lipesc de baza vasului
- Intrucat aluminiul este forjat si acoperit de multe straturi, vasele nu sunt periculoase. La vasele din ceramica si mai ales din teflon pericolul apare deoarece suprafata se poate zgaria usor si alimentele ajung in contact cu aluminiul neforjat.
- In plus este fara plumb, cadmiu si PFOA (Perfluorooctanoic acid produs toxic care se gaseste si ramane la nesfarsit in mediu si se impregneaza chiar si in corpul uman).
- Se spala la masina
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.