De obicei in bucatarie nu este mult spatiu si va doriti, cu siguranta, sa aveti tot ce va trebuie pentru a gati o mancare delicioasa. Va propunem acest vas care indeplineste 2 functii: si cratita si tigaie. Puteti gati o tocanita, sau spaghete, sau fructe de mare cat si oua sau cartofi prajiti. Incercati-o!
Primiti bonus si un capac potrivit, realizat din materiale durabile.
3 straturi de marmura
Se folosesc pe orice tip de plita: gaz, vitroceramica, inductie, electrica
Orice model se poate folosi la cuptor
Interesant! Dupa ce oamenii au descoperit focul, instinctiv, nu gateau punand alimetele direct in foc,ci pe pietre incinse puse pe foc. De ce ? Pentru ca flacara directa in contact direct cu proteinele si grasimile animale sunt nocive pentru organism iar alimentele isi pierd proprietatile. Gatindu-le pe piatra gustul era la fel dar procesul era bland, constant, iar piatra nu elimina prin incalzire compusi daunatori.
AVANTAJE:
• Gatiti ca pe vremuri : 3 straturi de piatra (de la interior pana la exterior)
La bunica pe vechea soba cu lemne, mancarea se gatea la foc mic, constant, intrucat focul incalzea intreaga oala pusa pe foc. Se poate si azi, intr-un stil modern, astfel incat toata savoarea ingredientelor se amesteca, dand gustul “ca in copilarie”. Acest lucru este posibil intrucat piatra retine mai mult timp caldura si cu cat straturile de piatra sunt mai multe cu atat efectul este mai persistent.
• Manere din silicon rezistente la caldura, inclusiv in cuptor, pana la 200 OC
• Sunt potrivite pentru plite si cuptoare electrice, cu gaz, cu inductie, ceramice, etc.
• Turbo inductie : Datorita bazei groase din otel inoxidabil 18/10 si a acoperirii cu marmura, are loc distribuirea uniforma si eficienta a caldurii pe toata suprafata sa. Confera mai multa eficienta incalzirii vaselor si a pastrarii caldurii si astfel determina o reducere cu 35% a consumului energiei termice.
• Rezistenta in timp: nu veti mai schimba oalele, cratitele si tigaile datorita deformarii si arderii lor. Rezistenta vaselor si cresterea absorbtiei caldurii este detrminata de carcasa din aluminiu forjat.
• Se curata extrem de usor
• Nu mai gatiti cu ulei, nu mai scoate fum
• Este anti- aderenta, iar alimentele isi pastreaza calitatile nutritive si nu se mai lipesc de baza vasului
• Intrucat aluminiul este forjat si acoperit de multe straturi, vasele nu sunt periculoase. La vasele din ceramica si mai ales din teflon pericolul apare deoarece suprafata se poate zgaria usor si alimentele ajung in contact cu aluminiul neforjat.
• In plus sunt fara plumb, cadmiu si PFOA – (Perfluorooctanoic acid produs toxic care se gaseste si ramane la nesfarsit in mediu si se impregneaza chiar si in corpul uman).
• Se spala la masina
• Manere ergonomice, nituite din inox si silicon
Sunt realizate conform standardului german LFGB (organism de reglementare german pentru alimente,cosmetice, produse pentru consum si tutun)
Recenzii
Nu există încă recenzii.