PASTRATI, MARINATI SI CONSERVATI ALIMENTELE SANATOS SI MAI MULT TIMP!
Stiati ca aerul este inamicul alimentelor pastrate in frigider sau in bucatarie? Ca favorizeaza oxidarea si degradarea lor, pierderea aromelor, a prospetimii si a valorii lor nutritive? Ca permite mucegaiurilor si bacteriilor sa se dezvolte provocand modificari de culoare textura si miros? Daca va pasa de modul cum mancati si daca doriti sa faceti economie iata solutia ideala pentru a pastra in mod sanatos mancarea si pentru mai mult timp. VACUUM PRO este solutia eficienta si usor de utilizat pentru pastrarea, depozitarea si marinarea adecvata a alimentelor. Prelungeste durata de valabilitate a acestora de pana la 5 ori si scade timpul necesar marinarii.
OFERTA SPECIALA CONTINE:
Cod. 624578 Capac VACUUM PRO – 8,2 cm
Cod. 624579 Capac VACUUM PRO – 13,5 cm
Cod. 624589 Capac VACUUM PRO – 21 cm
+ GRATUIT
Cod. 602279 VACUUM manuala
In total 4 piese la numai 98 lei in loc de 196 lei Super oferta 50% reducere, in limita stocului disponibil
+
+
+
Cum functioneaza?
Vacuum Pro se foloseste foarte, foarte usor. Prin intermediul pompei actioneaza eficient pentru eliminarea aerului din recipient si etanseizarea inchiderii. Spre deosebire de alte metode, inclusiv de vidarea pungilor, este foarte usor de folosit de mai multe ori pe zi, de cate ori aveti nevoie sa mancati un aliment, fara sa taiati punga, fara sa o inlocuiti, fara consumabile. Nu numai ca aveti posibilitatea de a pastra alimentele in mod sanatos si pentru mai mult timp, insa ati rezolvat astfel si problema meselor in aer liber, a picnicurilor sau a calatoriilor ample, in care puteti transporta alimente pastrate in conditii optime, fara a fi nevoiti sa faceti aprovizionari prea dese.
CAPACELE VACUUM PRO – set 3 buc
TRANSFORMA RECIPIENTELE DE ACASA, BORCANELE SI CONSERVELE IN CASEROLE VIDATE!
Vi s-a intamplat sa gasiti in frigider borcanele cu mancarea copiilor, cu muraturi, cu suc de rosii sau zacusca mucegaite? Ati deschis o conserva si nu ati gasit un capac cu care sa o acoperiti?
Atunci capacele prin care realizati vacuum sunt ideale. Daca le veti pastra in vid, alimentele vor ramane proaspete mai mult timp chiar in recipientul lor.Le veti pastra pana la 15 zile, mult mai mult decat in conditiile in care le puneti in recipiente obisnuite.
Alimentele nu se vor mai altera, nu vor oxida si nici mucegaiul nu isi va mai face loc. Vor fi mai nutritive iar vitaminele si mineralele vor fi conservate. De asemenea alimentele isi vor pastra forma, consistenta si aroma. Se foloseste cu rezultate bune si la marinarea alimentelor.
Astfel puteti desface orice conserva, borcan, punga si sa pastrati alimentele in ambalajul original sau sa le transferati in pahare, recipiente din sticla, plastic, etc.
Se pot folosi pentru:
• Conserve de fructe, legume, alune, chiar si mancare pentru animale, etc
• Borcane cu zacusca, sos de rosii, peste, dulceata,etc
• Recipiente cu cafea, sucuri, lichide, etc
• Recipiente din sticla, plastic, metal, aluminium, inox
• Boluri, caserole, vase si oale, etc
Precizari:
Marginea vaselor si recipientelor pe care puneti capacul trebuie sa fie perfect dreapta, fara crestaturi, curburi, sisteme de prindere, decoratiuni sau orice alte daune.
Se pune capacul peste marginea recipientului si se scoate aerul cu ajutorul pompei Vacuum exercitanad cateva miscari. Capacul va fi inchis ermetic si aerul va fi scos realizandu-se vidul.
Se pot folosi la recipiente din sticla, metal, plastic, ceramica, etc. Sunt realizate din materiale de foarte buna calitate, rezistente: capacul este din ABS, fara BPA iar valva si banda de sigilare din silicon. Acest lucru asigura realizarea rapida a vidului in interiorul recipientului si folosinta indelungata a capacului.
POMPA MANUALA VACUUM
Pompa manuala pentru recipientele Vacuum PRO.
Prin intermediul pompei se actioneaza eficient pentru eliminarea aerului din recipientele VACUUM PRO si etanseizarea inchiderii.
Carmen G. –
Foarte bune.Recomand!